Over ons

Aangenaam, wij zijn Jan en Mark. Jong, enthousiast én ervaren. We kennen de producten uit de kaas- en delicatessenwinkel op ons duimpje en weten hierdoor precies waar we het neusje van de zalm (of eigenlijk kaas) moeten zoeken. Daarom zijn we een missie gestart: u de lekkerste producten van De Hoeksche Gebroeders laten proeven. Lekkernijen voor u, door mannen met smaak.

Over de Hoeksche Gebroeders, mannen met smaak!

Jan Verhoeven 
Hoi, ik ben Jan Verhoeven. Samen met mijn broer Mark ben ik een groothandel gestart: de Hoeksche Gebroeders. Wij verkopen onder andere lekkernijen voor op de borrelplank. Denk hierbij aan een lekker wijntje, een stukje kaas en nootjes. Samen met Mark op pad zijn om onze nieuwe producten op de markt te zetten, nieuwe mensen leren kennen en de gezelligheid met onze klanten zijn dingen waar ik energie van krijg!

Mark Verhoeven
En ik ben Mark! Samen met Jan ben ik van kinds af aan te vinden in de kaaswinkel van onze ouders en zo kwamen we op een idee: het starten van een groothandel in delicatessen. Het was het  begin van De Hoeksche Gebroeders. Nu verkopen we o.a. relatiegeschenken aan bedrijven en particulieren. Het leukste aan dit avontuur is dat ik het samen met mijn broer mag doen. Twee gedreven en enthousiaste gebroeders, die mogen samen werken. Klinkt als een goud duo toch?

Onze showroom: hier kunt u proeven én samenstellen

Op onze locatie in Numansdorp vindt u onze showroom, waar u al onze producten kunt proeven en uw eigen cadeau of relatiegeschenk samenstelt. Dit is ook de plek waar al onze orders ingepakt en verzonden worden!

 

Vragen? Neem gerust contact op

Of maak een afspraak en kom langs op de Newtonstraat 12B, 3281 NM Numansdorp!